Loading...

Què és la Targeta Gaudim Reus?

La Targeta Gaudim Reus és un sistema de fidelització desenvolupat per a Unió de Botiguers de Reus i no vinculat a cap entitat bancària. El funcionament és independent per cada comerç però serveix la mateixa targeta. El comerç aplicarà descomptes al client cada vegada que passi la targeta i li seran incorporats com a saldo en € virtuals per futures compres al mateix establiment.

El client, a part dels descomptes per cada compra, es beneficiarà de totes les campanyes, sortejos i promocions que pugui fer el comerç o la Unió de Botiguers de Reus.

Descomptes, sortejos, concursos i molt més!

Aquest sistema de fidelització no és un projecte tancat al comerç ja que es preveu que s'hi incorporin altres sector vinculats a la cultura, hostaleria, aparcaments, equipaments esportius, entre d'altres. D'aquesta manera, el client gaudirà d'avantatges i descomptes en serveis que s'ofereixin des d'altres punts de la ciutat.

Podràs adquirir descomptes, participar en sortejos, concursos i beneficiar-te de totes les accions que es portin a terme vinculades a la targeta Gaudim Reus!